Wat is een voegroller / pointmaster? - Easypointer® - Uitkrabben en doorstrijken in één handeling

Wat is een voegroller / pointmaster?

De Easypointer valt onder de categorie ‘voegroller’, synoniem hiervoor is ook wel ‘pointmaster’. Wij hebben de Easypointer ontwikkeld zodat de voegen van je metselwerk worden aangedrukt, maar ook gelijktijdig wordt afgewerkt. Dit heet in vaktermen ook wel afkrabben en doorstrijken. Een klus die met een normaal voegijzer wordt uitgevoerd is lastiger. Bij de Easypointer wordt namelijk vooraf de verstalbare geharde voegpen ingesteld op een bepaalde voegdiepte variërend van 0 t/m 15mm.

BESTEL DE EASYPOINTER®

BESTEL DE EASYPOINTER® Single Wheel

 

Easypointer doorstrijken
Easypointer

Ideaal voeggereedschap voor het doorstrijken van voegen

De Easypointer voegroller is geheel naar wens aan te passen. Denk hierbij aan het creëren van verschillende voegtypen, zoals ‘vlak’, ‘geprofileerd’ of ‘schaduw’. Daarnaast heb je keuze tussen zowel de voegdiepte als de voegbreedte van de voegpen. Voor voegbreedtes zijn verschillende geharde voegpennen te verkrijgen.

Vergeet niet je voegijzer te bewaren

De Easypointer is minder geschikt voor vlak metselwerk, zoals breuksteen. Het doorstrijken van de voegen wordt hiermee lastiger. Hier kunnen verschillende dieptes in het metselwerk ontstaan. Bewaar je voegijzer voor in deze gevallen.

 

BESTEL DE Voegpennen