Wat is een voegroller / pointmaster?

De Easypointer® valt onder de categorie 'voegroller' wat ook wel een 'pointmaster' wordt genoemd. Wij hebben de Easypointer ontwikkeld, zodat de voegen van je metselwerk worden aangedrukt, maar ook worden afgewerkt. Dit heet ook wel afkrabben en doorstrijken in vaktermen. Een klus die met een normaal voegijzer wordt uitgevoerd is lastiger. Bij de Easypointer wordt vooraf de verstelbare geharde voegpen ingesteld en maakt dit het werk vele malen makkelijker én sneller.

Door het pointeren met de Easypointer® voegroller druk je het metselwerk aan en zorg je ervoor dat de voegen goed verstevigd worden. Tegelijkertijd wordt het netjes afgewerkt. Het extra navoegen hoeft dus niet meer, wat je aanzienlijke tijdswinst oplevert.

HET IDEALE VOEGGEREEDSCHAP VOOR HET DOORSTRIJKEN VAN VOEGEN

De Easypointer® voegroller is geheel naar wens aan te passen. Hierbij moet je denken aan het creëren van de verschillende voegtypen, zoals ‘vlak’, ‘geprofileerd’ of ‘schaduw’.

De voegdiepten zijn ook gemakkelijk naar keuze aan te passen. Er zijn verschillende geharde voegpennen beschikbaar.

Vergeet niet je voegijzer te bewaren

De Easypointer® is minder geschikt voor vlak metselwerk, zoals breuksteen. Het doorstrijken van de voeg wordt hier lastiger. Hier kunnen verschillende dieptes in het metselwerk ontstaan. Dus bewaar je voegijzer voor in deze gevallen.

Meer weten over de Easypointer®?
Meer weten over pointeren / pointmasteren?